torsdag 5 juli 2012

Tiden går fort

Nu går tiden fort, betydligt fortare än jag vill. Visserligen går tiden sakta mitt på dagen för jag har ännu inte fått semester,en dag kvar sedan är det dags. På jobbet känns det hur segt som helst just nu. Jag behöver och längtar efter semestern. Fast även om jag ska vara ledig i fem veckor vet jag att det kommer att bara säga vips och sedan står jag där på jobbet igen och undrar var semestern tog vägen. Fast nu ska jag inte tänka så utan njuta av stunden. Imorgon kväll blir det ett glas vin efter jobbet för att fira semesterstarten.

Ute blommar mina rosor helt otroligt i år. Det är en riktig idyll i min trädgård nu. Jag njuter av alla underbara dofter och vackra rosor. Här kommer några bilder på olika rosor som jag fotade för några dagar sedan. Jag tror att när jag är klar med detta inlägget ska jag ta en ny sväng med kameran och se om jag kan lyckas ta lite vettiga helbilder på mina rosor.
Ros 'Aicha'
Ros 'Bella Doria'
Ros 'Heroine de Vaucluse'
Ros 'Jacques Cartier'
Ros 'Jenny Duval'
Ros 'John Cabot'
Ros 'L'Eveque'
Ros 'Maxima'
Ros 'Orpheline de Juillet'
Ros 'Princess Alexandra of Kent'
Ros 'Ritausma'
Ros 'Sympathie'

4 kommentarer:

Lena/isis sa...

Jag gör också sista skiftet nu i natt . Sen har jag ledigt i 4 veckor . Så skönt. Ja, fira med lite vin ska nog jag också.

Tänk vad många olika rosor det finns. Dina är ljuvliga.

Kram

Alen Trädgård sa...

Vad härligt att du har hela din semester framför dig:) Göran börjar att jobba i natt;( Vilka otroligt vackra rosor du har !Ha det gott/Monne

Renate sa...

Oj oj oj vilken rosparad,helt underbara rosor du har Kerstin.Semester i rostider är ja fantastiskt.Jag önskar dig och din dotter en fantastiskt semester.
Kram Renate

EL sa...

Jag är ju inte så haj på det där med rosor, sorter & namn och så, men jag ser mer och mer likheten mellan pioner och rosor. Om man bara fotar en ros eller en pion har jag svårt att se vilket som är vilket. Skumt!
Du måste ha ett hav av rosor i din trädgård, doft-, färg- 6 skönhetshav. Härliga bilder.
Skön sista dag på jobbet önskar Eva Linnea