torsdag 19 juli 2012

Regnet det bara öser ner.....

Hemma i Växjö igen och regnet det bara öser ner.... och jag sitter här och får inget gjort ute i min trädgård. Jag hade hoppats på att fixa lite rabattkanter i min nya rabatt men det blev inget idag. Det är bara att hoppas på morgondagen i stället. Visserligen är det lätt att gräva bort grässvål när det är så blött men när det regnar samtidigt och är kallt är det inte roligt. Det får vara till imorgon. Fast det är mycket jag ska hinna med imorgon så det kanske inte hinns med så mycket.

Jag har sett att många har börjat visa bilder på vackra dagliljor. Hos mig har inte en enda börjat blomma ännu. Jag är ute och kollar men de har inte startat ännu. Jag vill också kunna börja fota mina dagliljor fast jag kan ju bara hoppas att mina dagliljor kommer med bättre väder så att det blir vackrare att fota. Idag blev det ändå ingen fotorunda men imorgon kanske jag kan hinna att ta med mig kameran på en tur i trädgården.

Här kommer några bilder på rosor. Jag har försökt att fixa några helbilder och inte bara bilder på en enskild ros. Bilderna tog jag för en vecka sedan men jag har inte blivit färdig och visa dem tidigare så håll till godo.
'Cardinal de Richelieu'
'Cardinal de Richelieu'
'Constance Spry'
'Ispahan'
'Jenny Duval'
'L'Eveque'
'Charles de Mill' (förmodligen)
Tuscany Superb'
'Ritausma'
'Starkodder'
'Starkodder'
'Dortmund'

4 kommentarer:

Elinore sa...

Jag längtar tills mina rosor börjar bli stora som dina. Ser fantastiskt fina ut!!!
Ha det gott / Elinore

Anne-Lie sa...

Så många fina rosor du har....håll ut, nästa vecka blir det bättre väder.
Kram!

Veronica sa...

Vädret kommer att bli normalt framöver för det är vi värda :)

Ha det bra tills dess!

//Veronica

Renate sa...

Kanonbilder på dina rosor.Lite regn här idag,trädgårdspaus här med.Nu hoppas vi på sol.
ha det gott.