fredag 20 juli 2012

Sol idag

Igår bara regnade det och var hur deprimerande som helst men idag skiner solen, äntligen. När jag väl är klar med min frukost hoppas jag kunna fixa lite i min trädgård. Jag ska åtminstone hinna ta lite bilder och binda upp växter som hänger av allt regnandet. Kanske hinner jag också fixa lite rabattkant på min nya rabatt. Fast vi får se, det ska också åka och handlas idag inför morgondagen. Då åker vi till Karlskrona och dotterns konståkningsläger. Vem vet nästa vecka kanske det blir ett inlägg om konståkning här på bloggen så där mitt i sommaren. Sedan ska vi idag fixa en paj för det blir fikabesök senare i eftermiddag.

Idag när jag kollade runt lite bland andra bloggar hittade jag en tävling på Helens blogg. Den som deltar har möjlighet till att få tidningen Trädgård i Norr. Helen firar att hon haft 100 000 unika besökare. Här kommer en länk till Helens inlägg för den som vill vara med i hennes tävling, tävling.

Här kommer bilder på några klematisar som nu blommar i min trädgård.
Clematis 'Omoshiro'
Clematis 'Rouge Cardinal'
Clematis sp. (frösådd)
Clematis 'Viola'
Clematis 'Fascination'
Clematis 'Margaret Hunt'
Clematis 'Negritjanka'

3 kommentarer:

EL sa...

Hej! Ja, nu behöver både trädgården och vi sol & värme, basta! Hoppas solen skiner HELA dagen för jag behöver klippa gräset efter min tripp till Istanbul.
Lyckliga du som har så många klematis (och andra blommor) i din trädgård.
Kram

Alen Trädgård sa...

Vilka underbara klematisar:) Hoppas att ni får det trevligt på konståkningslägret;) Ha det gott/Monne

Ing-Mari sa...

Vilka underbara växter klematis är gillade den översta skarpt. Den sätts upp på min vill ha lista.
Kram Ing-Mari