fredag 27 juli 2012

Härliga sommardagar

Nu har vi haft några underbara sommardagar nere i Karlskrona. Jag har fått chansen och solat och badat och njutit av dessa dagarna så mycket min kropp nu orkat. Solen tar ju rejält och det är skönt att sätta sig i skuggan emellanåt så att jag inte blir helt sönderbränd. Ibland har det inte blivit skuggan utan ishallen i stället och det är också en bra plats om man behöver få kroppen att kylas ner en stund. Jag lovar att efter en stund i ishallen är det ännu härligare att komma ner till stranden och sola och bada. Det har faktiskt varit en ganska bra mix denna veckan.

Det har inte blivit så mycket trädgård denna veckan. Jag hade tänkt ta kontakt med några här nere och åka och titta men det har varit så varmt att jag endast orkat vara på stranden den tid jag inte varit i ishallen. Desto roligare ska det bli och komma hem och se hur det ser ut där hemma nu. Har mina dagliljor äntligen kommit igång. Jag hoppas att de inte hunnit blomma över i alla fall. Hur är det med liljorna, ja det finns mycket att fundera över. Det enda jag kan vara säker på det är att gräset är högt och att det behövs klippas.

Innan jag åkte tog jag några bilder på de liljor som satt igång och blommat i min trädgård så här kommer några bilder på dessa.
Lilium 'Fata Morgana'
Lilium 'Salmona'
Lilium 'Netty's Pride'
Lilium 'Elodie'
Lilium sp.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Skönt att höra att du haft en go mix ;) Sista liljan är superhärlig.

Camilla

Alen Trädgård sa...

Fantastiska liljor! Den sista vann dock mitt hjärta:) Ha det gott/Monne

Lena/isis sa...

Härligt att komma hem . Ja, ishallar är bra på sommaren. Minns somrarna när pojkarna var små och de var på hockeyläger. Då var det skönt i hallarna.

Vackra liljor.

Kram