onsdag 18 juli 2012

Norje Boke

Idag är vi nere i Norje Boke som ligger vid havet i Blekinge. För många är det nog mest känt som stället där man arrangerar Sweden Rock festival. Vi är nere och hälsar på hos min syster med familj som har stuga här. Visserligen har vi ingen sommarvärme men det känns som semester ändå. Det gör det väl ofta när man får vara nära havet, framförallt om man normalt bor som vi mitt i landet (Växjö). Idag har vi sol och regn om vartannat och då gäller det att vara ute när solen skiner och när det kommer in moln (som just nu) kan jag vara inne och fixa med till exempel min blogg.

Just nu håller systersonen på och klipper gräset. Han förbereder för att det ska kunna bli en match i kubb.Även detta är väl en sommar grej som ger semesterkänsla. Det gäller att hitta på det man kan nu när värmen inte riktigt är med oss.

Här kommer några bilder på den utsikt vi har från huset. Det går att se Hanö härifrån, framförallt på kvällen ser man fyren blinka.
De har två ekorrar som bor här. De är nästan tama och springer runt här hela tiden. Ibland tar de sig också in. Fast det är inget som är populärt hos min syster och svåger.
Rosen 'Flammentanz' är helt ljuvlig vid ena husväggen. Det är synd bara att den inte doftar men man kan ju inte få allt.

5 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Vilket underbart läge på sommarstugan! Kan tänka mig att det är härligt att vara där:) Ha det gott/Monne

Laila sa...

Så fint de bor där vid havet! Vi har "bara" servitut på en brygga vid havet någon kilometer härifrån och just nu har min man och alla barnbarn åkt dit för att bada, eftermiddagen är smällvarm här!
Ha det gott!/Laila

Camilla sa...

Så fint det är där!

Camilla

Veronica sa...

Vilket läge! Härligt ställe att semestra på :)

Mias Trädgård sa...

Låter helt underbart!!! Ser verkligen fint ut, har aldrig hört talas om Norje Boke förut! :) Njut ordentligt av ledigheten och ha det gott! :) Mia