söndag 15 juli 2012

Trött på kylan

Nu är jag trött på denna kylan vi har. Inte verkar det finnas någon värme i sikte heller utan det ska bli mellan 14-18 grader. Jag längtar efter sol och värme så det går att sola och bada och njta av värmen. Fast det lär jag nog få vänta på.

Idag har det dessutom blåst och det enda positiva med det har varit att det varit bra torkväder så tvätten blev torr, fyra maskiner med tvätt har jag hunnit fixa idag. Dessutom har gräset blivit klippt och så de allra värsta ställena med våtarv har rensats upp. Imorgon hoppas jag kunna fixa lite på min nya torvrabatt. Det är kanterna som är kvar att fixa.

Här kommer några bilder på rosor som jag fotade för några dagar sedan.
Ros 'Burgundy Iceberg'
Ros 'Constance Spry'
Ros 'Cornelia'
Ros 'La Belle Sultane' eller 'Violacea'
Ros 'Nuits de Young'
Ros 'Orpheline de Juillet'
Ros 'Pink Grootendorst'
Ros 'Signe Relander'

6 kommentarer:

Renate sa...

Fina rosbilder är det ända som lyser upp den här eländiga sommaren.Igår var det visserligen sol,idag med men det blåste väldigt.

Veronica sa...

När det gäller vädret kan man ju verkligen fundera över vad som händer?? Grönsakerna växer inte.....perennerna växer för mycket så de blir för höga och ramlar :/

Grrrr!!

Fina rosor dock !

//Veronica

Alen Trädgård sa...

Så vackra rosor! Ja inte är det någon riktig sommarvärme inte:( Just nu blåser det halv storm ute. Ha det gott/Monne

Lena/isis sa...

Tänk vad fina och många rosor du har. Kul att se dem.

Kram

Inger R sa...

Jag tycker ändå vädret har varit godtagbart hos oss, i alla fall för mig som trivs bäst i temperaturer runt 20 grader. lite mycket regn som har förstört för flera av rosorna, måste ut och binda upp en del rosbuskar det första jag gör i morgon bitti, men annars är det perfekt jobbarväder. Fast det skulle ju inte skada med lite varmare badtemperaturer.

gunsan sa...

Ja vädret är för trist den här sommaren.
Rosen Signe Relander var fin Den borde jag köpa eftersom den har mitt andranamn.Blommans blad ser så fint flikiga ut.MVH