måndag 30 juli 2012

Regn, vad ovanligt.......

Igår hann jag klippa gräset sedan satte det igång och regnade. Regnet fortsatte lite smått under hela eftermiddagen och kvällen. Hur trist som helst. Jag som skulle fixa i trädgården men det blev det inget av. I morse när jag vaknade.. gissa vad.... jo det regnade. Ett sådant väder gör inte att jag vill gå ut och rensa rabatter. Nu är det uppehåll men fortfarande så otroligt blött så jag avvaktar lite med att börja rensa. vi får se om jag fixar lite framåt kvällen annars får det vara tills imorgon.

I eftermiddag ska vi åka ner till Tingsryds marknad. Vi brukar försöka åka på någon marknad varje sommar. Det brukar vara lite sommarkänsla att strosa runt på ett sådant jippo en stund och sedan lär det väl bli en räkmacka på Börjes, något som också hör Tingsryd till.

Jag hade tänkt att ta lite bilder igår i min trädgård men regnet gjorde att det inte blev av så jag visar några bilder på olika klematisar som jag fotade för någon vecka sedan.
Clematis 'Ekstra'
Clematis 'Reiman'
Clematis 'Viola'
Clematis 'Medley'

7 kommentarer:

NinaH sa...

Härliga klematis, Kerstin!
Hm.... Har inte blivit en enda marknad för mig i år.... än. Kanske ändå kan bli ett besök på "vår egen"- Broby marknad.
Del 2- hålls två gånegr per år på var sida om sommaren.... ;-)
Ha det gott!

Camilla sa...

Ekstra var extra snygg :)

Man vet inte vad man hinner göra med detta ostabila väder. Jag kommer inte hinna rensa iaf, det är ett som är säkert.

Ha det gott. Har grävt upp din Iris 'Silverado'

Kram Camilla

Alen Trädgård sa...

Var ute en stund i morse och tog bort vissna dagliljeknoppar tänkte att fortsätta med lite mer trädgårdsarbete men nu regnar det;( Fina klematisar, 'Ekstra' har jag också men den är nästan gömt av rosen Flammentanz;) Ha det gott/Monne

Skaparglädje sa...

Lycka till om du ska komma åt räkmackorna på Börjes. Jag var på Tingsryds marknad på förmiddagen och där var mycket folk precis som vanligt.

EL sa...

Visst är det tråkigt det här vädret!! Man kastar sig ju inte ut i trädgården precis. Jag målar trädgårdsmöbler i stället, delvis inomhus. Kram från Eva Linnea

Laila sa...

Fina klematis! Du får ta och flytta hela trädgården till Värmdö, har har vi fått precis lagom med regn, oftast nattetid dessutom, dagarna är soliga och det växer så det knakar!
Ha det gott!/Laila

Livsnjutaren sa...

Ytterligare en växt msn aldrig går nog av. Och finns så många olika så man blir salig. Vill ha alla, haha. / Fia.