söndag 31 oktober 2010

Höstfärgerna snart borta

Nu är det inte mycket höstfärger kvar. Visst finns det men sakta men säkert faller löven till marken och färgkavalkaden försvinner. Flera träd är nu helt kala men det går fortfarande att finna träd med löven kvar.

Det gäller verkligen att försöka vara ute när det är helg för nu har vi ju vintertid och då lär jag inte hinna vara ute under veckorna. Det är mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag går hem, trist.

Det två första bilderna tog jag idag på vägen till dotterns träning utanför ishallen i Växjö. Jag uppskattar verkligen när man ser en buske som står och nästan brinner med fullt lövverk. Runt om har löven fallit från träden så dessa träd utmärkte sig mycket.

Den tredje bilden är några vänners häck som nu är otroligt vacker i färgerna.

Den fjärde bilden visar min rosbuske 'Ritausma'. Den har varit vacker och blommat hela sommaren och jag tycker fortfarande att den är vacker trots att den inte blommar. Denna gula höstfärg är vacker och lyser upp fint i trädgården.

Den femte och sista bilden är på dottern när hon håller på med sin träning. Det är svårt att få till en bra bild när hon åker. De flesta blev tyvärr alldeles för suddiga.
3 kommentarer:

Gunilla sa...

Hej Kerstin

Visst är hösten otroligt fin när alla höstfärgerna visar sig och de passar ju så bra ihop ochså.

Vad trevligt din flicka verkar ha det på isen, jätteroligt när hon har fått ett så bra intresse.

Ha det gott
Kramen/Gunilla

Alen Trädgård sa...

Det är en helt otrolig färgpaalett en del träd och buskar visar upp, man blir helt salig av lycka i dessa för övrigt färglösa tider;) Det är roligt att Ellen har ett intresse att njuta av och så kul att mamma finns på plats för att se hur hon utvecklas:) Ha det så gott/Monne

gunsan sa...

Underbara höstbilder.Färgerna nästan poppar ur bilden.Ska dottern bli en liten isprinssa?