söndag 7 augusti 2011

Trädgårdsvandring i Grimslöv

Idag har jag varit i tre olika trägårdar i Grimslöv. Det var STASS som arrangerade en vandring i tre medlemmars trädgårdar. Alla tre trädgårdarna var fina och samtidigt så olika. Varje trädgård hade mycket karaktär men alla på olika sätt. Det är otroligt roligt och se att trädgårdar kan vara så olika.

Den första trädgården vi besökte var Maj-Britt J. Cairds trädgård med många olika rum som gjorde trädgården mycket spännande. Det fanns dessutom många lekfulla inslag i trädgården som gjorde trädgården ännu bättre.


Den andra trägården vi besökte var Mona och Björn Liljeqvist trädgård. Det är en Rhododendron trädgård i första hand men den har också många andra spännande träd, buskar och perenner.


Den tredje och sista trädgården vi besökte var Ingegerd Oscarssons trädgård. Där fanns flera stora fina och spännande träd. Där fanns också flera olika fina perenner, en verkligen fin trädgård.


Vad roligt det är att få komma och titta på andras trädgårdar. Det är verkligen så otroligt inspirerande. :)

4 kommentarer:

Renate sa...

Så roligt att får hänger med och titta på trädgårder.Även om det är bara på bild.Jag älskar att tita på andras trädgårder,man får så mycket inspiration.
MVH Renate

Berit sa...

Ja det är underbart att besöka andras trädgårdar.Alltid får man med sig något om inte idéer så någon ny växt man vill ha
Ha en underbar dag!!

♥ E L ♥ sa...

Synd att jag redan hade åkt hem, annars hade jag gärna följt med och inspirerats av dessa vackra trädgårdar. Skam den som ger sig, nå´n gång ska jag väl kunna pricka in en TSASS-vandring tillsammasnmed dig. Kram Eva Linnea

♥ E L ♥ sa...

STASS ska det givetvid vara!