fredag 26 augusti 2011

Fler dagliljor

Nu går tiden så där fort igen. Dagarna passerar och det är svårt att hinna med allt jag skulle vilja göra. Det har kommit igång rejält på jobbet efter sommaren så där ör det stressigt. Skola och idrottsaktiviteter är i full gång. Det enda som känns lugnt och rofyllt är min trädgård men tyvärr hinner jag inte tillbringa så mycket tid i den som jag skulle vilja.

Igår efter jobbet hann jag i alla fall plocka ihop det jag ska ta med mig till morgondagens växtmarknad i Lerdala. Det är västsvenska STA-kretsarna som har sin gemensamma höstmarknad imorgon. Jag har inte varit där som säljare innan så det kommer att vara en ny plats för mig. Tydligen är det 38 olika växtsäljare som kommer dit så om någon av er har möjlighet tror jag att denna växtmarknad kommer att bli en riktig höjdare. Här kan ni hitta mer info, Växtmarknad i Lerdala.

Idag tänkte jag visa lite bilder på olika dagliljor. Jag tror att detta blir mitt sista inlägg med bilder på dagliljor denna sommaren.

'El Desperado'
 'Edge Ahead'
 'Foold me'
 'Frans Hals'
 'Sun Ice'
 'Tang'
Denna saknar jag namn på, tyvärr var den felnamnad vid köpet men jag tycker den är söt så den har fått vara kvar ändå.

3 kommentarer:

Glädjekällan sa...

En på alla sätt jättetrevlig marknad tror jag. Lite synd att jag inte kan åka.
Här är det heller inte många knoppar kvar på dagliljorna - men visst är de läckra när de blommar.
Trevlig helg
Birgitta

Alen Trädgård sa...

Ska bli kul att ses igen Kerstin och vilken lyx att kunna gå omkring och gotta sig åt att jag inte säljer utan kan kolla in hur mycket som helst av växter;) Här blommar också dagliljorna men inte lika frodigt som förr, har för mig att de blommade mycket längre förra året. Ha det gott/Monne

Berit sa...

Härliga dagisar!!lycka till på plantmarknaden och hälsa alla från mig:)
Ha det gott!!