måndag 1 februari 2010

Måndagar innebär ishallen

Måndag igen och åter arbetsdag efter helgen. Varför känns det alltid som om det är måndag. För mig är måndagar ganska stressiga. Efter jobbet är det nämligen dags att hämta dottern, hinna få i henne något litet att äta innan det bär iväg till ishallen och skridskoskolan. Hon går nu sin tredje termin och tycker det är roligt. Hon har hamnat i en grupp som är bra för hon har en duktig lärare och det blir mycket saker hon får lära sig. Det tränas på bubblor både framåt och baklänges, köttbullen, snurra, hoppa hare och skjuta hare. Tänka sig att det finns så mycket olika namn på stegen redan efter så kort tid. Fast de stegen som hon håller på med är inte riktigt samma som det pratas om när det är dags för konståkningsmästerskap.:) Då är det andra namn på stegen som gäller. Jag tycker det är roligt att de även har namn för dessa inledande steg när barnen börjar åka skridsko.

Efter träning och mat är det då äntligen dags för mig att hålla på med mitt. Efter att ha sått de sista fröerna från STA som skulle sås och sättas ut redan nu kom det nya fröer idag. Det var ett brev från SRGC (Scottish Rock Garden Club) och detta brev låg det sexton fröpåsar. Det står inga namn på påsarna utan bara en siffra så nu ska jag ägna kvällen åt att ta reda på vilka sorter jag fått och hur de ska sås. Det är ett sådant roligt nöje och spännande för jag kommer inte riktigt ihåg vilka fröer jag valde och önskade.

Här kommer först en bild på dottern innan träningen och sedna några bilder från dagens skridskoträning.

1 kommentar:

malin72 sa...

härligt med ishall, vi har en med men nu är det så bra att barnen åker ute på en liten damm här..jag får verkligen lite tankar om när jag var liten fniss gick med på konståkning;)
lycka till med sådderna // malin