fredag 18 maj 2012

Peter Korns trädgård

För ett par veckor sedan var jag och besökte Peter Korns trädgård. Det var samma dag som jag var på invigningen av Gerbianska på Råda säteri. Vilken spännande trädgård att besöka. Är det någon som inte varit där och får chansen tycker jag helt klart att ni ska ta den. Det var verkligen roligt att komma dit. Så mycket spännande växter han har båda planterade och till försäljning. Jag fick med mig hem några nya sorter och det är ju alltid roligt.

På första bilden nedan ser ni Peter Korn själv. Det är verkligen en människa som brinner för detta med trädgård. Det är en otroligt entusiasmerande person. Jag får helt klart mycket inspiration och längtan att jobba med trädgård efter att ha lyssnat på denna person.
Peter Korn
Boningshuset
Plantskolan
Plantskolan
Plantskola och växtplatser
Litet alpinhus
Stenparti
Stora växtplatser
Imponerande växtplatser

3 kommentarer:

Berit sa...

jag var dit ifjol i hällregn. Man blir imponerad av denna man och han arbete med alla sina rabatter...
Ha en underbar helg!!

Alen Trädgård sa...

Alltid lika trevligt att komma till Peter Korn:) Vi ska faktiskt dit idag;) (lördag) Hoppas att vädret är med oss och det ser faktiskt lovande ut;) Ha det gott/Monne

Blomkärringen sa...

Ja det var en riktigt trevlig resa och väl arrangerat med god mat och allt. Både Gerben och Peter K plantskolor gav mersmak, får nog bli en tur i sommar också för att få mer tid att strosa runt. Peters bok kommer definitivt att bli en härlig vinterläsning som jag ser fram emot. Tack för resan och ha det så fint!