tisdag 5 april 2011

Nu går det fort

Oj vad det går fort nu i trädgården. Visserligen har jag nu rensat flera av rabatterna men det är ännu några kvar och med tanke på att det växer så det knakar så är det bara att vara riktigt försiktig när jag rensar. Jag hoppas att vara klar med första rundan rensning och putsning av trädgården i helgen. :)

Igår efter jobbet tog jag en runda i trädgården med kameran. Det går ju så fort. Nu blommar krokusarna lite varstans och de flesta julrosorna kommer att slå ut när som helst (vissa är redan igång). Det jag önskar inte skulle gå så fort är ogräset men det stormar upp i rabatterna nu. Risken är att jag måste börja rensa om i rabatterna direkt. :(

Här kommer en kavalkad med bilder på olika blommor som jag tog igår.
Bild 1 - Crocus sieberi, grekisk krokus
Bild 2 - Crocus, krokus 
Bild 3 Crocus sp.
Bild 4 - Crocus tommasianus, snökrokus
Bild 5 - Leucojum vernum, snöklocka
Bild 6 - Iris reticulata 'George'
Bild 7 - Hepatic nobilis, blåsippa

5 kommentarer:

gunsan sa...

Vilka härliga bilder på vårblommor.Ja nu börjar det sätta fart.Det får nu bli en rond i trädgården varje dag så man inte missar något.

Laila sa...

Guuud vad jag blir avundsjuk! Hoppas att du vet hur lyckligt lottad du är!
Ha det gott!/Laila

♥ E L ♥ sa...

Mmmmmmmmmmmm!!! Kram från Eva Linnea

Alen Trädgård sa...

Åh vad härliga bilder Kerstin:) Idag har vi fixat lite till i rabatterna men för en stund sedan började det att ösregna så nu blir det soffan och en bok;) Ha det gott/Monne

Mia sa...

Så mycket sött att fästa blicken på. Den snökrokusen din, jättefin. Ja allt ser fint ut, så skönt det måste vara med vår :)