fredag 15 april 2011

Isshow i Växjö

Idag har jag varit på premiären av årets isshow i Växjö "Celebration on ice". Det var jättebra och de två timmarna som showen tog gick hur fort som helst. Om det är någon som inte har något särskilt att göra i helgen kan jag helt klart rekommendera ett besök i Växjös ishall. Det blir två föreställningar imorgon lördag och en på söndag. Min dotter Ellen är en av deltagarna. Det var hennes första isshow och ni kan bara gissa vilken stolt och glad mamma jag är idag. Hon klarade sitt program hur bra som helst.

Det var knappt 100 olika deltagare. Förutom alla medlemmar i Växjö konståkningsklubb så ställde Växjö Lakers ungdomslag upp så det kunde bli lite pardans. Ishockeykillarna hade dessutom ett extra nummer i pausen som helt klart roade. Om ni ser på bilderna så ser ni en där killarna hade annorlunda klädsel (om det ens kan kallas klädsel) så är det från pausnumret.

Här kommer en bildkavalkad från dagens föreställning.

Ellen finns med på bilderna sju, nio och tio.

De kommande dagarna kommer jag att hjälpa till och jobba bakom. Det krävs många föräldrar som ställer upp med ideellt arbete för att en föreställning som denna ska kunna fungera.

2 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Det måste ju vara en dröm för en liten tjej att få ha på sig vackra glittriga kläder och dessutom få åka skridskor och vara med på en stor isshow:)) Förstår att mamma är stolt;) Ha det gott/Monne

Berit sa...

Förstår att du är stolt!måste ha varit en stor upplevelse för henne.
Ha en underbar dag!!