torsdag 21 april 2011

Julrosor

Nu går det snabbt. Det är svårt att hinna med allt i trädgården. Under de senaste dagarna har det varit drygt 20 grader varmt och det har gjort att det fullkomligt exploderar i trädgården. Det är så mycket som måste fixas och plötsligt var det till och med musöron så jag måste försöka hinna med och klippa rosorna. Men jag gör allt metodiskt, sakta men säket. Jag har rensat en vända och hunnit med och gödsla en första vända och jordförbättra. Tolv säckar med torv och femtio säckar med kogödsel har slängts ut under de senaste dagarna. Efter påsk blir det rosronas tur. :)

Det är mycket som blommar i trädgården nu. Jag har dock valt att lägga in endast bilder på några av mina julrosor som blommar nu. Det är underbara blommor som verkligen förgyller trädgården för närvarande.3 kommentarer:

Katarina sa...

Åh, vilka granna julrosor du har!

Alen Trädgård sa...

Blir lite avis på alla dina fina julrosor! Jag ska verkligen försöka att få till det till nästa år med både julrosor och lökväxter;) Fast det säger jag förstås varje vår och det händer inte mycket:) Kippa rosor ska jag däremot försöka att göra i morgon:) Ha en fin påsk/Monne

gunsan sa...

Snyggt.Glad Påsk