torsdag 9 december 2010

Verksamhetsplanering med jobbet

Borta bra men hemma bäst, så är det. Det är alltid den känsla jag får när jag kommer hem efter att ha varit borta från hemmet. Igår kväll kom jag hem efter att ha varit i Nynäshamn under några dagar. Det var fråga om verksamhetsplanering med jobbet. Visst är det roligt att få träffa sina kollegor ibland på annat sätt än virtuellt (vi sitter på olika platser i landet till vardags), det kan jag inte förneka.

Denna gång har vi varit på hotell Utsikten i Nynäshamn och på kvällen var det julbord, ett mycket gott och bra julbord. Problemet med dessa träffar är väl att det blir alldeles för mycket god mat. Tur att vi bara har denna typ av träffar (hela avdelningen) en gång per år.

Den första bilden visar det mysiga snölandskap vi hade utanför hotellet. De andra tre bilderna är på mina kollegor, Jan-Owe, Christina, Hans och Karin (även om hon blev suddig, ville inte vara med...).

Hur som helst det har varit två trevliga dagar tillsammans med mina kollegor som jag ser som mycket goda vänner. Tack för att ni finns.2 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Så trevligt att ses när man trivs ihop:) Men som du säger borta bra, men hemma bäst:) Ha det gott/Monne

Madame C sa...

Visst är det härligt att ha trevliga kollegor! Det är en ynnest:)