söndag 26 december 2010

Julklappen testas

Idag är det annandag jul och vi har ett strålande vinterväder. Solen skiner från en klarblå himmel, det är kallt och snön gnistrar vackert.Det är en alldeles strålande dag att testa nya julklappen på. Ellen fick nämligen längdskidor i julklapp. Visst testade hon lite igår också men idag har hon verkligen kommit på hur man ska göra. Det har gått riktigt bra tycker i alla fall jag.

Hon har har åkt ett antal gånger ner för backen utanför mormor och morfars hus. En alldeles pefekt backe att testa och lära sig i.


Och efter henne har morfar kommit och åkt. Visserligen handlade det inte om att testa nya julklappen för morfar utan han var mer den som fixade spåren och lärde Ellen hur hon skulle göra. Jag tycker morfar har gjort ett mycket bra jobb.

Det är roligt att åka nerför i backen men det är inte lika roligt att stega uppför men det hör till. Det är bara att kämpa på. Ett spår uppför och ett annat spår nerför så funkar det bra.

Visst ser det mysigt ut. Det är roligt för barnen att vi har en så bra vinter så att det kan vara roligt för dem att vara ute. Det är bra som omväxling till tv-sel och andra sorters spel. Det blev en del sådana också som Ellen håller på med så fort hon får chansen.

3 kommentarer:

gunsan sa...

Så härligt det där ser ut.Bra med morfar som visar vägen.God forsättning

Alen Trädgård sa...

Tänk vad roligt för barnen att det är snö, och att de kan få testa skidor och pulkor:) Kommer ihåg när mina barn var små, några år önskade de sig skidor, snowracer, pulkor och liknande men efter x antal vintrar utan snö (det var många) försvann dessa önskningar från listorna:)) Ha en fortsatt trevlig julhelg/Monne

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Härliga dagar med sol (!) och alldeles vit snö.
En gnistrande fin fortsättning på jul- och nyårshelgerna önskar Eva Linnea
Vi ses på tisdag efter lunch. Det ska bli så kul!