fredag 31 december 2010

Gott Nytt År

Idag är det nyårsafton och då vill jag passa på och önska alla mina bloggvänner ett riktigt gott nytt år. Jag hoppas att 2011 blir ett lysande år för er alla.

Vi började fira det nya året redan på eftermiddagen idag. Det blev lite mousserande vin ute tillsammans med mina grannar. Vilka kanongrannar jag har som kommer på så här trevliga idéer.
Det blev inte bara vin på eftermiddagen utan det blev också lite korvgrillning. Fast man kan ju undra in vu ska röka korven först innan den ska grillas.
Men det är tur med grannar som inser att man måste göra en insats om det ska bli något. Några av oss står mest och hejar på men som tur är var Dan mer på hugget.
Och efter Dans jobbande så blev det bättre. Korvgrillningen var på gång ordentligt.
Efter en stund så kunde vi alla få njuta av en korv med bröd ute i kylan. Hur trevligt initiativ som helst.

Detta var en alldeles lysande start på nyårsafton. Efter lite skaldjur ikväll med dottern och grevinnan och betjänten på TV så är det alltså dags att önska alla gott slut.

GOTT NYTT ÅR alla mina bloggvänner.

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Önskar dig varmt ett GOTT NYTT ÅR!

HelenJ sa...

Gott Nytt År Kerstin - hoppas vi kommer att ses igen någon gång under året.
Kram Helen

♥ E L ♥ sa...

Fin eftrermiddag med go´a grannar, det är grejer det! Nu börjar smällandet hör jag. Hoppas inte hundarna tar för mycket skada. Kram

Petra sa...

Gott nytt år! Tack för trevlig trädgårdsinspiration under det gångna året!

Anette sa...

Gott nytt år!
Även vi hade korvgrillning igår efermiddag, skålade vid 12-slaget enligt traditionen.
/Anette

Madame C sa...

Gott Nytt År till dig också och tusen tack för alla inspirerande och informerande inlägg under året. Jag hoppas att vår vägar kommer att mötas under 2011 även i verkligheten och att jag får se alla dina fantastiska rosor:)
Kram, Charlotta

LindaLunda sa...

Gott Nytt År!
Hoppas det nya året blir lyckligt!