torsdag 2 september 2010

Förbereder inför växtmarknad

Idag har jag börjat förbereda inför lördagens växtmarknad i Vislanda. Det är STASS som arrangerar men alla är välkomna. Själv har jag tänkt att försöka sälja lite av mitt överskott. Nu har jag plockat ihop elva champinjonlådor med växter och så ett tiotal större krukor. Om det ska bli mer eller inte får vi se. Allt är beroende av hur mycket jag får plats med i bilen.

Det blir tyvärr inte så många blommande växter men det blir en hel del ändå. I de större krukorna har jag en del rosor och några rönnar. I champinjonlådorna finns det massor, dels delningar av olika plantor i trädgården, dels olika växter som jag drivit upp från frö både i år och tidigare år.

Jag ser verkligen fram emot lördagens växtmarknad. Det är så otroligt roligt tycker jag. Efter vad jag förstår så kommer det vara fler säljare än det varit på flera år och nu är det bara att hoppas att det också kommer köpare. Jag vill ju inte åka hem igen med alla mina växter.5 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Det var inte dåligt! Önskar dig lycka till!
:)

Livsnjutaren sa...

Låter roligt,lycka till;)

HelenJ sa...

Nej, hur förtjust man än är i sina växter vill man absolut inte ha med dem hem igen... Hoppas det blev en riktigt bra dag och du fick sälja en massa (och kanske hann göra några fynd också...)
Ha det bra
Kram Helen

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Hur gick det? Jag var nere i Växjö då och hade tänkt komma, men jag var bortbjuden just på lördagen och kunde tyvärr inte komma.
Kram

Kerstin Alvesson sa...

Växtmarknaden blev kanonlyckad, ni som inte kunde komma, ta chansen och kom till vårens växtmarknad i stället.