tisdag 8 november 2011

Dagarna går fort

Nu hinner jag inte med något fixande hemma under veckorna. Det är bara jobb på dagarna och sedan skjutsande av dottern till träning som gäller. De dagar hon inte tränar blir det läxläsning i stället. Jag försöker klämma in och göra ett inlägg här på bloggen emellanåt men det är svårt att hinna med och kika in på andras bloggar så mycket som jag skulle vilja. Jag hoppas att jag snart ska få tillbaka lite mer energi så jag orkar och hinner med även detta. Fast när ni ser bilden nedan på dottern och hennes två konståkningskompisar så förstår ni säkert att jag självklart ställer upp och skjutsar till träning. Det är skoj att hon hittat en idrott som gör henne så otroligt glad. Hon tränar fyra gånger i veckan, vissa pass är dubbla och ändå längtar hon hela tiden till nästa träningspass.

4 kommentarer:

Berit sa...

det är ju så ibland att man inte hinner eller orkar blogga. Kan förstå att all tid läggs på din dotter och hennes träning, hon verkar så glad på bilden.
Ha det gott!!

Helen sa...

ja, ibland finns varken tid eller ork för att blogga.
Kul att dottern har hittat ett intresse hon brinner för, klart man ställer upp på det.
Ha det gott!

Alen Trädgård sa...

Att hon hittat "sin" idrott och sitt intresse är ju kanon:) Alla har vi våra perioder av både tidsbrist och bloggtorka. Klart att Ellen går före, konstigt skulle det väl vara annars:) Du kommer igen eller hur:) Ha det gott/Monne

Blomkärringen sa...

Fina små isprinsessor, roligt när man hittar något som verkligen känns roligt. Skulle varit intressant att komma på STASS mötet men jag jobbar tyvärr. Ha det gott!