fredag 25 november 2011

Blommig fredag - Kalla fötter

Då var det fredag igen och veckans tema är "kalla fötter". Så fort jag såg temat tänkte jag på hur kallt det skulle vara om fötterna om jag gick ut barfota så här års. Visserligen är det inte frost varje morgon ännu men ofta så ligger den där och gissa om det skulle bli kalla fötter om jag då gick ut barfota. Frosten blir alltså mitt sätt att tyda kalla fötter på.
Detta var mitt lilla bidrag på veckans tema. Det kom in bättre sent än aldrig men jag är glad att jag orkade ordna ett inlägg. Det har varit så mycket att fixa de senaste dagarna med adventsstakar, stjärnor och julgardiner. All min energi har jag fått lägga på detta. Jag har ju inte så mycket energi ännu men det viktiga är att jag mår bra och det gör jag.

Vill ni se fler inlägg på temat kalla fötter ska ni gå in på Katarinas blogg Roses and stuff. Nästa vecka blir temat "månbelyst". Det var inte lätt, det kräver en hel del tanke tror jag.

4 kommentarer:

AnnCharlotte sa...

Frosten förändrar världen på många sätt och inte bara positivt, men vackert är det alltid med frostnupna blommor och blad.
Ha det bra :)

Mia sa...

Det är skönt det går bra med dig och energin kommer väl mer och mer nu efteråt. Såg på tv hur viktigt det är att få i sig alla spårämnen också.. Kallt ja, inte att tänka på att gå ut barfota. Alunroten ser extra tjusig ut i frostkappa.
Ha det fint och lycka till vidare :)

♥ E L ♥ sa...

Hej Kerstin! Det blev ingen träff den här gången heller :( Är du hemma i jul & nyår kanske det kan bli av att vi ses då. Hoppas att allt är väl med dig efter operationen och att du hittar mycket gott att dricka.
Kram från Eva Linnea

Katarina sa...

Bättre sent än aldrig! Och huvudsaken är att du mår bra. Tänker på dig!