fredag 18 november 2011

Blommig fredag - På min önskelista

Idag är det fredag igen och tema på bloggen men mitt inlägg kommer idag att vara lite annorlunda och inte särskilt blommigt. Det som står överst på min önskelista är nämligen att jag ska gå ner i vikt och skapa mig ett hälsosammare liv. Jag har satt igång med detta eftersom jag igår gjorde en magsäcksoperation. Idag ligger jag alltså på sjukhuset men jag hoppas få komma hem redan imorgon. Allt går enligt planerna säger sköterskorna. Innan operationen har jag fastat i fyra veckor, också en tuff period. Fast det blir nog än tuffare nu när jag kommer hem, två veckor till med bara flytande föda och sedan två veckor med puré föda. Fast jag ska fixa detta.

Jag ser redan fram emot nästa sommar och att det då ska gå lättare och jobba och fixa i trädgården. Jag har redan fått fråga från en förening som vill komma och titta på min trädgård i juni så tills dess ska min trädgård vara fin.

Men, men jag tar en dag i sänder. Imorgon kommer jag förhoppningsvis hem och då möts jag av denna vinterkransen på dörren. Jag ser fram emot detta.
Detta var mitt bidrag på dagens tema, lite annorlunda, inte direkt blommigt, men det är min önskelista. Vill ni se fle önskningar kan ni gå in på Katarinas blogg Roses and stuff. Nästa veckas tema bli kalla fötter.

15 kommentarer:

Anette sa...

Håller tummarna för att allt går bra i fortsättningen!
Vacker krans på dörren din!
/Anette

Charlotta sa...

Önskar dig all framgång i ditt nya liv. Och våren/sommaren kommer att bli underbar, den som väntar på något gott...

Mia sa...

Lycka till, detta fixar du. Jag har flera nöjda väninnor som fått ett nytt liv :)

Merja sa...

Lycka till och ha det så bra!!

Elin sa...

Lycka till, det kommer gå så bra! Jag håller tummarna för att du får komma hem i morgon!

Alen Trädgård sa...

Åh vad duktig du är! Är det någon som kommer att klara detta så är det du:) Lycka till nu och ha det så bra/Monne

♥ E L ♥ sa...

Du är modig du! Både för att du har bestämt dig för att gå ner i vikt och opererat dig och för att du går ut på bloggen med det. Strongt!! Jag som hade tänkt fråga dig om du eventuellt hade lust att åka längs väg 122 på söndag. Till Rävemåla & Charlotta och några ställen till. Men det förstår jag inte passar så bra. Vi får höras senare. Kram på dig och ha det gott nu med dina soppor och annan flytande föda. /Eva Linnea

Monica sa...

Håller på dig Kerstin! Hälsan går först!
Tjingeling

Blomkärringen sa...

Ett stort beslut du fattat. Det blir säkert, som du skriver, inte helt enkelt men du kommer säkert att klara av det. Önskar dej ett stort lycka till och håller tummarna att det ska gå så bra som möjligt. Ha det gott!

Hjärtat Mitt sa...

Då var det gjort :)
Vet att du kommer att fixa det, för du har både viljan och styrkan att göra det.
Stora kramar Mari

NinaVästerplana sa...

Håller alla tummar o tår för att detta ska bli så bra som det bara kan... Men det är tufft framöver o det har du säkert klart för dig...
Beundrar dig för din kämpaglöd!
Lycka till o ha´t himla gôrgôtt i ditt nygamla liv
Nina

AnnA sa...

LYCKA TILL!
Kramen!
AnnA

Anonym sa...

Jag bestämmer mig varje dag att nu skall jag äta lite mer sunt och motionera mera, så jag hoppas att det går bra för dig i fortsättningen.

Anja sa...

Hejsan!
Du verkar vara en tjej som vet vad du vill. Du kommer naturligtvis klara det utmärkt med din inställning.
Modigt av dig att berätta om detta och tänk så mycket roligt du har framför dig med besök i din trädgård. När du gör fint där för besökarna bränner du nog rätt duktigt med kalorier./Anja

Katarina sa...

Jag håller alla tummar och tår för dig! Vilket bra och modigt beslut du har tagit - du har allt att vinna. Kan tänka mig att det är en tuff period du går igenom - bamsestor kram till dig!