torsdag 7 juli 2011

Semester

Nu har jag tagit semester från bloggen i en dryg vecka. Det har liksom inte funnits tid. Det har varit så mycket som skulle fixas hemma innan vår minisemester i Falkenberg. Väl i Falkenberg och Skrea strand blev det endast lata semesterdagar på stranden med en god bok och någon tripp till Ullared. Visst är det konstigt att när man väl är på Gekås i Ullared är det så mycket man behöver. Det är mycket man inte ens vet om att man behöver.... ::))

Efter Falkenberg var det bara att packa om väskorna och sedan åka ner till Bryssel (jobbresa). Det var bara för ett möte men resan från Växjö till Bryssel tar sin lilla tid med olika byten av transportmedel.

Hur som helst nu är jag hemma igen och då är det massor som måste fixas igen. Gräset måste klippas, ogräset växer fort som attan och så måste det vattnas. Fortfarande har jag några plantor som står i krukor som måste ner i jorden. Det ska också fixas. Sist men inte minst så har jag en massa frösådder som måste skolas om. Tur att jag bara ska jobba till och med imorgon, sedan blir det semester.

Dagens bilder är tagna på Skrea strand. Utsikten över havet är härlig tycker jag. Denna bild lyckades jag ta innan det hade hunnit komma så mycket folk på stranden.
 På stranden hittade vi denna flickan liggande. Snyggt gjort tycker jag.
 Det är en riktig princessa med krona och allt.

4 kommentarer:

Madame C sa...

Hej Kerstin,
Ja, ibland måste man ta ledigt från bloggandet vare sig man vill eller ej. Det gör egentligen jag också, för alla inlägg denna vecka skrevs redan i söndags kväll. Vi har ett trädgårdsbesök imorgon och stor konfirmationsfest med 30 gäster på söndag, så hej och hå, inte mycket till bloggande för mig denna vecka:)

Men åh, vad glad jag blir om du kommer och hälsar på. Har ungefär tusen frågor till dig om rosor och nu har jag köpt lite nya också. Vi är borta 12-14 juli och sista helgen i juli, annars är vi hemma och har semester från de ordinarie jobben. Bara ring 070-3052030 när det passar. Vi kanske skulle sy ihop en bloggträff med Eva-Linnea i Nöbbele och Anne-Lie i Linneryd. Kanske Cat från Vissefjärda också? Vad tror du?
Kram!

Helens trädgård sa...

Hej Kerstin!
Nu är det sommar och fullt upp så bloggandet får vila lite mer än vanligt :=)
Det är mycket man vill hinna med.
Vilken underbar strand och vilken vacker solande prinsessa. Kul idé för både stora och små att syssla med.
Önskar dig en härlig dag!

gunsan sa...

Vilken härlig strand.Flickan var ju toppenfin.Har idag bestämt mej för att ta en paus från bloggandet ett tag.Fick svar på återbesöket av mammografi och ultraljud och ska tillbaka igen i nästa vecka.Så huvudet kommer att vara lite fullt med andra tankar

Alen Trädgård sa...

Verkar som om ni haft en underbar semester på kusten;) Sandflickan var verkligen fin:) Ha det gott/Monne