söndag 24 juli 2011

Liljor

I år växer det verkligen så det knakar ute. Jag tycker mina träd och buskar verkligen har satt fart ordentligt i år. Flera som stått och stampat i flera år skjuter i år nya skott och växer så det knakar.Idag har det varit en ganska kall dag, rejält blåsig, men jag har fått mycket gjort i min trädgård. Blåsten har gjort att jag sluppit myggen och kylan har gjort att jag varit tvungen att jobba för att hålla värmen. Jag känner mig riktigt nöjd med mig själv över det som jag fått gjort. Det var flera veckor sedan jag fick så mycket fixat i trädgården.

Nu har verkligen liljorna satt fart i min trädgård. Visst finns det några kvar som ännu inte börjat blomma men de kommer nog snart också igång. Här kommer bilder på de liljor, Lilium, som blommar idag.

'Royal Sunset'
 'Kentucky'
 'Ebony'
 'Netty's Pride'
 'Mount Duckling'
 Lilium regale 'Pink Perfection'
 'Suncrest'
 'Fata Morgana'
 Lilium sp.

5 kommentarer:

Helen sa...

Åhhh, vilka underbara foton!
Liljor är ju så vackert!
Ha det gott!

Mia sa...

Vilken fantastisk samling. Den ena vackrare än den andra. Pink Perfektion har jag sån lust på, helläcker :)

Lena/isis sa...

Wow vilka snyggingar!! Vad härligt med dagar när man känner att man fått lite gjort i trädgården. Kram

Alen Trädgård sa...

Ojojoj vilka skönheter du visar:) Håller med dig om att det växer, här har både det ena och det andra satt fart så det blir till att få gräva upp och flytta en hel del senare i höst. Både trevligt (mer planteringsplats) och trist ( vad i hela friden ska hostan som blir så gigantisk planteras)Ha det gott/Monne

gunsan sa...

Så fina liljor du har.Har du inte några liljebaggar.Alla ser så oskadade ut.Har massor med baggar så det är inte många liljor kvar hos mej.