onsdag 4 augusti 2010

Besök hos Leif och Christina Fryle i Varberg

Tisdagen den 3 augusti (igår) var det dags för ännu ett trädgårdsbesök på min semester. Äntligen fick jag se Leif och Christinas trädgård i verkligheten. Jag visste att den skulle vara fin eftersom jag sett den på bilder innan och inte blev jag besviken. Jag är mycket imponerad av alla dessa växter och anläggningar som de fixat. Tänk om man hade kunnat göra det så men jag inser allt mina begränsningar. För mig blir det nog att fortsätta och köpa växter och plantera där jag ser en öppen jordplätt.

Efter att ha sett Leif och Christinas bäck önskar jag att det varit lite kuperat hemma för jag skulle gärna vilja ha en liten bäck som rann ner i trädgården. Leif tyckte att jag kunde bygga ett berg först men jag tror inte han förstår hur dålig jag är på sådant. Jag får allt nöja mig med att fortsätta drömma och njuta av andras bäckar, kullar och berg.

Dottern tyckte nog att sonen i huset (Viking) var roligast. Han kunde göra olika konstiga ljud och han lyckades helt klart imponera på min Ellen.

Nedan ser ni olika bilder på trädgården.

2 kommentarer:

Madame C sa...

Oj, vilka fantastiska trädgårdar du har besökt i sommar. Det måste vara hur kul som helst att känna så många trädgårdsentusiaster:)
Ha det gott,
Charlotta

Alen Trädgård sa...

Förstår att du gillade bäcken, den är underbar:)) De har en jättefin trädgård. Nu har du samlat inspiration för ett helt år med alla trädgårdar du besökt under semestern:)) Ha det gott/Monne