måndag 31 januari 2011

Vatten

Idag är det sista januari och det är så här års som det brukar vara som allra kallast här i Sverge. I år är det däremot annorlunda. Visserligen hade vi minusgrader idag men inte mycket och det har mest bara sett grått ut ute idag. Tanken var att jag skulle ta några kort utomhus idag men det var tyvärr alldeles för grått och trist. Jag har i stället valt att visa några bilder på vatten som jag tagit tidigare i vinter.

Jag älskar vatten på sommaren för det betyder bad och det är härligt på sommaren. Men jag tycker om vatten på vintern också. Det är vackert med vatten och så har vi våra små vänner som behöver mathjälp på vintern, alltså änderna.

Hur som helst här kommer några vattenbilder som jag tagit nere i Olofström.


Detta var allt för idag. Imorgon är det ny månad och det innebör ett steg närmare våren och den väntar jag mycket på. :)

3 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Vackra vackra bilder Kerstin och ja nu är det februari i morgon och som sagt ett steg närmare våren:)) Ha det gott/Monne

Herr Fryle sa...

Du har inte tagit några kort. Kort tar sådana där apparater som står på järnvägsstationet och varuhus.
Du har tagit bilder som är vackra och talat till människors känslor.
(vi amatörfotografer använder bara begreppet kort när vi vill vara elaka mot någon annan fotograf)

Laila sa...

Fina bilder! Antar att våren har kommit lite längre där nere hos er än här hos oss även om man ser ganska mycket snö på bilderna.
Ha det gott!/Laila