fredag 25 juni 2010

Trevlig midsommar

Idag är det midsommarafton och solen skiner. Det är härligt med sommar och att vara ledig. Midsommarkransen (dotterns) är klar och redo för eftermiddagens midsommarfirande. Dottern har dessutom hunnit med att ta ett dopp ute i sjön, 19 grader fast hon tyckte att det var kallt. Själv stannade jag på land och passade handduken, det kändes absolut lagom för mig idag. I sjön fanns förutom några änder också tre små måsungar som de stora måsarna var oroliga för. De simmade för långt från land och hördes det att de stora måsarna inte var glada. De blev snabbt tillsagda och fick simma tillbaka till sjökanten.

Trevlig midsommar nu alla mina bloggvänner. Jag hoppas att ni alla får en riktigt bra dag.

Bild 1 - Midsommarkrans
Bild 2 - Bad
Bild 3 - Måsungar

4 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Åh vilken vacker midsommarkrans du gjort:) Blev så full i skratt när jag såg din dotter i vattnet, det påminner mig om hur jag ser ut innan jag doppat mig - axlarna upp under öronen och man blir såååå lång;)) Ha en fin midsommar/Monne

Kerstin Alvesson sa...

Du har rätt Monika, precis så betedde hon sig. Fast sedan det doppet har hon hunnit vara nere vid sjön och badat två gånger till så det var nog inte så kallt.

Madame C sa...

Vilken härligt krans hon fick, din dotter:)
Ha en fortsatt skön helg,
Charlotta

Christina sa...

Vilken fin krans! Hoppas att du haft en skön midsommarhelg, min har varit underbar.
Ha det riktigt Bra!
Christina