fredag 2 november 2012

Blommig fredag - Hemligt

Då var det fredag igen och veckan tema är hemligt. Jag hade tänkt gå igenom mina bilder i datorn för att komma på något smart idag. Dottern tipsade om att jag kunde ta bilder på knoppar för de är ju hemliga till dess att de slår ut. Det tyckte jag var mycket fyndigt av henne. Fast ingenting fungerade för idag var det mina bilder som var hemliga. Jag fattar inte vad som hänt men mitt bildprogram funkade inte utan det måste laddas om på nytt. Och idag hade jag inte tid att fixa detta för vi skulle köra ner till Olofström och fira min mors födesledag. Gissa hur irriterad jag blev över vad som hänt. Det kom inga vackra ord från min mun. När vi kört en bit bestämde jag mig i alla fall för att försöka fixa ett litet inlägg väl framme hos mor. Bilderna jag visar idag är några som jag tog på olika ställen längs med vägen. Jag valde framförallt bilder på vatten (har alltid tyckt om sådana) för de blev i alla fall inte alltför mörka i det trista gråvädret. Ta bilder i skogen funkade tyvärr inte fast det skulle kunna passat dagens tema för skogen kan ju kännas hemlig. Det är svårt att veta vad som finns därinne. Dottern tyckte att vattnet fungerade lika bra för det är lika hemligt vad som finns där nere under vattnet.


Nästa vecka kommer jag inte att kunna fixa ett inlägg antar jag för jag är på resande fot men om jag fixar det så är temat "drömmar". Vill ni se fler inlägg på veckans tema kan ni kolla in bloggen Bland rosor och bladlöss.

5 kommentarer:

Veronica sa...

Oavsett! Så blev dina bilder fantastiska!

Ha en härlig helg!

//Veronica

Alen Trädgård sa...

Tyckte att du löste veckans tema med den äran:) Underbara bilder:) Ha det gott/Monne

Bettina Bäck sa...

Smart och klurig dotter du har! Jag tycker du fångade temat fint. :-)

Lena/isis sa...

Riktigt hemlighetsfulla foton.

Kram

Northern Shade sa...

The scenery along your trip was very pretty. There's a nice contrast between the water, which sparkles from the reflecting light, and the darker forest.