fredag 16 november 2012

Blommig fredag - Ljusglimtar

Idag är det åter fredag och veckans tema är "ljusglimtar". Det är svårt att hitta ljusglimtar ute nu om man verkligen vill se glimtar av ljus eftersom det är så otroligt grått och trist ute så här års. Igår var det dock lite sol som tittade fram men idag ska det enligt prognosen bara vara dimma, grått och regn i luften. Så idag lär jag inte få se några ljusglimtar. Så ska det tydligen förbli hela helgen så det känns bra att vi har mycket inplanerat för inte har jag lust att vara ute och fixa i detta trista blöta väder. Den som vill se glimtar av ljus få nog vänta till måndag och då gäller det verkligen att ta chansen och gå ut med kameran för sedan kommer gråvädret tillbaka.

Nedan är två bilder där man tydligt kan se glimtar av ljus. Solen är ju ändå den som allra bäst kan visa ljuset och när den visar sig har vi underbara glimtar av ljus.

Det var mitt lilla bidrag på temat ljusglimtar. Vill ni se fler inlägg på detta temat ska ni gå in på Bland rosor och bladlöss. Nästa veckas tema blir "ett tips". Vi får väl se om jag har ett tips som jag kan dela med mig till er nästa vecka.

15 kommentarer:

Anette sa...

Vid såväl soluppgång och solnedgång vill jag gärna stanna upp och få en stund med eftertanke.
/Anette

Alen Trädgård sa...

Solen är en fantastisk källa till ljusglimtar, både bildligt och bokstavligt:) Ha det gott/Monne

Ninnis sa...

Vilka underbara ljusglimtar och bilder du bjuder på...=)
Trevlig helg !

Kram Ninni

Veronica sa...

jaa, det är lite tungt nu med detta mörker och väldigt ofta dåligt väder.... Men man får tänka positivt och se fram emot våren :)

Gunilla sa...

Underbara bilder du har verkligen fångat ljusglimtar.

Trevlig helg

Ingmarie We sa...

Fina foton Kerstin! Men snart är det advent, och sedan kommer januari och sedan är det snart vårt igen. Ha en bra helg.

Anita sa...

Även om solen står lågt så här års så njuter man av ljusglimtarna som den ger oss. Den översta bilder är härlig. Gillar siluettbilder och man ser ju hur solen strålar. Gillar också dina rabatter.

Önskar dig en fin helg!

Bettina Bäck sa...

Uff. Hoppas på lite solglimtar nu under helgen, så att veckan som kommer efter blir lite lättare att hantera. Trevlig helg!

Berit sa...

Vilka fina solglimtar du fångat!!
Ha en underbar helg!!

Northern Shade sa...

As we move towards the winter solstice, and the sun is so low in the sky, I look forward to the sun's brief visits. When it does shine over the hill, or through the trees, I can appreciate it even more.

Gela sa...

Härliga foton. Inser att idag så lär vi inte se någon sol här hos mig... typiskt november... men om jag tittar hos dig så ser man åtminstone en sol bland molnen i Vädret i Växjö här bredvid. Lyckans du. Önskar dig en fin helg/Gela

Mias Trädgård sa...

Underbara sol-ljus-glimtar du visar, Kerstin! Hoppas att du får en riktigt härlig helg! :) Mia

Mia sa...

Dina solar är riktig fina ljusglimtar, värmer skönt en regnig dag som idag :)

Lena/isis sa...

Jätte vackra foton.

Kram

Meta sa...

Vilken vacker solnedgång!
Kram Meta