onsdag 31 oktober 2012

Halloween

Idag är det Halloween och dottern är ute tillsammans med två klasskamrater och kör bus eller godis. När de kom till mig valde jag godis. Jag kände att det var mitt eget toapapper som skulle slängas i min trädgård och det kändes på tok för jobbigt. Jag har liksom inte tid imorgon och städa efter det. Det finns annat viktigare att göra ute om tid ges innan det blir mörkt. Jag hade redan då haft besök av två andra barn men då missade jag att ta fram kameran. Vilken tur att jag tänkte på detta i eftermiddags och inhandlade lite godis. Jag hade faktiskt sådan tur att det blev en chokladbit till mig också, trevligt. Här kommer en bild på dagens besökare.

2 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Tur att det inte kommit någon hit för jag har inte en endaste godisbit hemma:) Så fina/hemska de ser ut:) Ha det gott/Monne

Villa Linnea sa...

Vilka snyggingar! Jag fick besök av två gäng hemma hos dotterns familj. Förutom mina egna barnbarn som målades till vita spöken, men de är för små för att gå ut och "busa". Själv blev jag rikligt pudrad med vitt pärlemorglittrande pulver. Jag tycker det är lite småfestligt det här med Halloween så här i höst-mörkret & -rusket. Vi behöver det! Struntsamma om det är amerikanskt.
Kram från Eva Linnea