söndag 2 september 2012

Åsa Hults trädgård i Holkhult utanför Älmhult

Igår var jag hemma hos Åsa i Holkhult utanför Älmhult. Hon hade kombinerad forum och Facebook träff. Det var en mycket trevlig dag. först gick vi en runda i Åsas fina trädgård, därefter blev det lunch. Åsa hade gjort tomatsoppa och till det fick vi hembakat bröd. Det var riktigt gott bröd och efter begäran av flera av oss har vi fått recepten. Åsa la dem på sin blogg så är det någon som är intresserad av nya recept kan ni ju kika in där Åsas blogg. Det var precis så gott som det låter. Efter det att vi druckit kaffe var det dags för växtbyte och jag fick med mig flera plantor med sparris hem så nu ska jag bli sparrisodlare.... otippat... hade jag aldrig trott innan jag åkte till Åsa igår morse.Jag fick också med mig en del andra växter så nu ska jag snart ut och plantera.

Här kommer en bildkavalkad med olika foton tagna i Åsas trädgård. Om ni har chansen så är det helt klart en trädgård som är värd ett besök. Jag trivdes bland alla fina rabatterna. Hon hade en hel del sten och annat som skapade en bra harmoni i rabatterna.


3 kommentarer:

gunsan sa...

Ser mycket vackert ut.MVH

Helens trädgård sa...

Ser att det är en stor och vacker trädgård så jag förstår att du trivdes :=)
Tänk vad ett trädgårdsbesök kan inspirera till att odla växter man inte visste man behövde eller fanns.

Härliga bilder!

Önskar dig en fin söndag!

Alen Trädgård sa...

Kul att ta del av andras trädgårdar både i verkligheten och så här via bloggen:) Ser verkligen fint ut i hennes trädgård! Ha det gott/Monne