tisdag 21 augusti 2012

Frodigt

Ja nu är det frodigt i trädgården och jag har svårt att hinna med. Nu när semestern är slut är det svårt att hinna med och bloggen har blivit lidande. Jag har sedan jag började jobba inte hunnit med att vara här över huvud taget. Fast nu när dottern också börjat skolan och allt börjat bli normalt med tider och liknande hoppas jag att jag åter ska hinna med vara på min blogg och besöka andras bloggar.

Ute står det inte still. Där växer det och frodas riktigt bra. Det är riktigt skönt att sitta på min uteplats på baksidan med ett glas vin och bara njuta av det jag ser. Jag har ingen direkt längtan av att göra något annat än bara njuta av växtprakten och det är väl också något bra att man kan göra i sin trädgård. Nu när jag är klar med mina visningar (öppen trädgård) för i år känns det inte som om jag har några måsten kvar. Det gör inget om det är ett och annat ogräs här och där. Jag njuter bara i stället.

Nedan kommer några bilder tagna på olika platser på min baksida och några växter.
Bild på min baksida
Ena hörnet i trädgården med bland annat min näverlönn, Acer campestre 'Carnival'
Min Gleditsia 'Sunburst' tillsammans med några Hosta
Clematis 'Negritjanka'
Romneya coultery, buskvallmo
Min Dahlia som jag ärvt av min mormor
Gentiana septemfida, fransgentiana

4 kommentarer:

gunsan sa...

Bara sitta ner och se på sin trädgård det är väl helt underbart.Du måste ju känna dig nöjd när du har haft visning och fixat det så fint.Vackra bilder på fina blommor.MVH

Marie sa...

Å så flotte bilde :)
Mvh Marie

EL sa...

I bland är det riktigt skönt med "vardagslunk" också. Tiden att njuta efter jobbet har mest regnat bort här i Stockholm. Hoppas ni har haft det bättre. Njut i fulla drag! Kram från Eva Linnea

Lillianna sa...

Har oxå kommit in ett 'bara ta det lugnt skede'. Skönt när det känns så. Det brukar inte vara så länge för min del, så jag passar på och njuter jag oxå.

Här är mina bilder från din fina trädgård. Hoppas du kommer in och kollar!
http://tradgards-tankar.blogspot.se/2012/08/tusen-tradgardar-kerstin-alvesson.html

Vi ses!

/Lillianna