måndag 20 juli 2015

Wämöparken, Karlskrona

Igår var vi på utflykt och hamnade i Wämöparken i Karlskrona.

 Där fanns det underhållning för både människor och hundar, perfekt. Först blev det en omgång Fia med knuff och den omgången vann Filippa, grattis.

Efter det var det dags att gå och titta på djuren, bland annat fanns suggan Fläskfia och hennes kultingar och det ville vi inte missa. Slatan var till att börja med lite rädd för getterna och de stora grisarna men efter en stund var det spännande. Det blev mycket intryck för hundarna. Som ni kan förstå var den avdelning också riktigt skoj för barnen.
Efter en stund blev dags för lunch, korvgrillning innan det var dags för hundarnas egen plats. Det var en hundrastgård med olika agility hinder. Hundarna fick chansen och springa och ha roligt. Barnen försökte med en del agilityträning men jag kan väl säga att det gick sådär. Varför hoppa över ett hinder när man lika gärna kan gå under tyckte Slatan. 


Dagen avslutades sedan med kaffe och våffla i i kaffestugan. Som ni kan förstå hade vi en mysig dag och alla åkte vi sedan därifrån nöjda ned dagen.

2 kommentarer:

Rost och rädisor sa...

Roligt att hamna hos en Växjöbloggare. Vi är ju nästan grannar eftersom jag bor utanför Alvesta. Kul med bilderna från Wämöparken. De väcker minnen, segwayminnen. Åkte nämligen en guidad tur på segway där förra sommaren, mannen, jag och guiden/instruktören. Swishade över gräsmattan nerför backen på näst sista bilden fortfarande inte riktigt varm i kläderna. Jättekul.Ser ut som ni också hade en fantastisk dag.
Ha det så gott
Anette

Alen Trädgård sa...

Trevligt med sådana där dagsutflykter, brukar oftast bli toppen :) Fin natur också. Ska du till Borlänge? Ha det gott/Monne