lördag 29 september 2012

Ingen lust med trädgården

Nu är det höst och jag har tagit en paus med det mesta som rör trädgård. Jag har inte haft någon lust och göra något under de senaste veckorna i trädgården och det har väl lett till att jag heller inte har orkat ta tag i min blogg. Jag hoppas verkligen att oktober månad innebär ny energi så jag kan fixa lite i trädgården inför vintern men också att jag orkar ta tag i min blogg igen.

Visst har jag njutit av hösten. Det har blivit några vändor i svampskogen och det har lett till en del rensning av svamp på kvällarna. Inomhus har jag också fixat en del så där har jag visst haft energi. Det är bara varit när det gällt trädgården och min blogg som jag har varit totalt orkeslös. Men som sagt var jag hoppas på ny energi nu när vi snart byter till oktober månad.

Hur som helst här kommer lite bilder på olika liljor som jag fotat i min trädgård men inte tidigare visat på min blogg i år.
Lilium 'Black Beauty'
Lilium concolor strictum
Lilium 'Happy Birthday'
Lilium lancifolium
Lilium 'Pink Tiger'
Lilium regale
Lilium regale 'Golden Splendar'
Lilium sp.
Lilium 'Cilema'
Lilium 'Suncrest'
Lilium 'Sweet Surrender'

8 kommentarer:

Camilla sa...

Så många fina liljor. Lusten kommer nog och man behöver ju inte hålla på jämt. :-) Vi ses på onsdag.

Veronica sa...

Jag lovar att du inte är ensam att känna så! Vi är nog många som känner liknande..... Men, välkommen tillbaka och ha en trevlig lördag!

renate sa...

Fina bilder på dina vackra liljor.Jag är inte bra på liljor,men planterade några doftande i höst.Får se hur det går.Har inte heller någon lust med trädgården,jag njuter av alla vackra höstfärger som börjar nu.Kanske kommer lusten en solig dag,men inte i detta vädret.
Ha det gott och njut.

Eva och Sören (evab) sa...

Hej Kerstin! Länge sedan jag var aktiv på bloggen också men nu har jag också satt fart igen. Fina liljor du visar, tycker att det är svårt att odla liljor snyggt men har nu köpt in en del som ska hinna planteras tillsammans med en hel del annat innan vintern.
Ses vi på OM?
/evab

Kerstin Alvesson sa...

Eva, tyvärr inget OM för mig i år. Det blir Camilla och Bengt som kommer från STASS. Jag hoppas ni får det roligt. Kerstin

Alen Trädgård sa...

Vilka fantastiska liljor! Tappar också energi och lust ibland med både trädgård och blogg men det dröjer oftast inte så länge förrän energin och lusten återkommer:) Ha det gott/Monne

Laila sa...

Jag förstår dig så väl! Känner mer plikt än lust inför trådgårdsarbetet just nu!
Ha det gott!/Laila

Skaparglädje sa...

Hoppas du får tillbaka energin nu när vi vänder blad i almanackan. Jag tror att det trista höstvädret gör att man inte vill ta tag i trädgården. Lite sol skulle göra susen.