tisdag 6 december 2011

Årets första snö

Igår kom årets första snö i Växjö. Visst är det skönt med barmark när jag ska gå ut och promenera men visst är det vackert med lite snö. Allt blir liksom lite ljusare. Även jag känner mig lite piggare. Bilderna som jag visar idag tog jag igår när jag var ute och gick. Inatt har det kommit några centimeter snö till så idag var det dags för årets första snöskottning. Snön ger en otrolig känsla så nu har jag lust att börja fixa för julen. Snön gjorde att det denna julkänsla kom över mig. Det känns faktiskt riktigt bra.
I söndags blev jag klar med mitt sista trädgårdsprojekt för året. Jag blev nämligen klar med att skura utsidan på mitt växthus. Det var riktigt bedrövligt eftersom det var mörkgrönt på stora delar. Det känns så otroligt bra att äntligen kunna titta på växthuset utan att skämmas för det. Och så känns det bra att ha detta klart inför våren, då är det bara att skura insidan kvar.

4 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Vilka fina vintriga bilder:) Hoppas att du känner dig piggare nu (vilket det ju glädjande nog låter som)Här har det inte kommit någon snö ännu men det kommer säkert snart. Ha det gott/Monne

Lillianna sa...

Visst är det härligt när den första snön faller! Barnen jublade och gjorde snögubbar. Nu är det mest halt och isigt här i Huskvarna. Men det kommer väl säkert mer!

/Lillianna

Eva Linnea sa...

Hej! Hoppas att allt är bra med dig. Lova att snön ligger kvar tills jag komemr ner till jul. Här i Stockholm är det bara regn & snö och slask & halt om vart annat.
Kram från Eva Linnea

Annika Christensen sa...

Verkar som alla andra utom jag har fått snö.
Fint det blir i trädgården med snö.
Lagom till Lucia.
Ha en skön helg
Annika